The scope of the project is to merge two apartments to accommodate a Family with 3 kids and create and integrate old Bauhaus furniture into the space. This way new formed apartment has three bed¬rooms, with two bathrooms and balcony, 138.50 sqm surface with 5.44 sqm balcony area. The apartment is divided on two zones; living area and sleeping area. The zones are organized so the living area is oriented to face the street and this is less favorable for the sun illumination but far more convenient when the view is imperative. With this organization of spaces living area has exit to the balcony from the kitchen. Old Berliner style is retrofitted combining original old elements, existing elements of the architecture that are en¬countered on the spot (renovated) and completely new and modern elements of furniture and decoration. Main color is white with warm white surfaces and wooden movable furniture.

SUBSCRIBE

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

SINESTEZIA will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.