Here classical division hallway room needed to be interrupted. We created an active performative volume – we call it kokpit. Other elements are sliding, pivoting- no ‘normal’ doors. Kokpit becomes a main sculptural element of the place. We did different frames, each follow different function in the kokpit’s inside. We specially designed for this project structural panels looking at the airplane industry of the 50ies where the complex structure was wrapped with canvas and painted. Natural materials and soft lighting are here the standard. In the design of the loft, various zones are generated - public/private/office and guest areas/wet zones. These zones wrap around a 'core' located in the middle zone of the loft. The core is registering movement and actions inside of it. In the past the space hosted 7 families. It was also called a “Russian Komunalka” of Stallin times.

SUBSCRIBE

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

SINESTEZIA will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.